Welkom bij Arda Verwer - pedicure

Mijn naam is Arda Verwer. 

Ik ben gediplomeerd pedicure.

Sinds 2 april 2012 heb ik mijn pedicure salon aan huis, waar u een professioneel uitgevoerde behandeling krijgt.


Ik werk volgens de HAM-code. In deze code staan alle zaken en regels beschreven omtrent Hygiëne, Arbo en Milieu. Oftewel, alle praktijknormen voor ondernemerschap, hygiënisch, veilig en gezond werken met betrekking tot de voetverzorging branche. Hygiëne staat hoog in het vaandel.


Geeft u uw voeten de verzorging die ze verdienen?

Voeten zijn heel belangrijk, maar ze worden vaak vergeten! Aandacht en geld besteden aan hand- en gezichtsverzorging vinden we heel normaal, maar voeten worden door velen overgeslagen, ondanks dat ze elke dag toch behoorlijk belast worden.

Dat is jammer, want met een een goede voetverzorging voelen uw voeten niet alleen lekkerder aan, ze zien er ook veel beter uit.


Voorkomen is beter ....

Een regelmatige verzorging van je voeten kunnen eventuele klachten voorkomen. 

Ook een goede hygiëne is daarbij van belang.


Waarom naar de pedicure?

Wanneer u zelf niet of niet meer goed in staat bent om uw voeten te verzorgen. Met een regelmatig bezoek aan de pedicure, voorkomt u problemen met uw voeten op langere termijn. Voor reguliere voetverzorging volstaat een regelmatig bezoek aan de professionele pedicure. Bij ernstiger klachten of specifieke aandoeningen, wordt u doorverwezen naar een gespecialiseerde of medische pedicure, podotherapeut of huisarts.

ProVoet is de Nederlandsche branchevereniging voor pedicures.

Alle leden van ProVoetworden verplicht om een door de branche erken vakdiploma te halen. 

Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige pedicure behandeld worden